Sjakk


Ways of Knowing er stolte av å kunne tilby privatundervisning i sjakk med Kristian og Joachim som begge holder tittelen Internasjonal Mester. Undervisning gjennomføres enten som tradisjonell én til én-undervisning eller i mindre grupper. Vi kan også arrangere skreddersydde kurs for større grupper på forespørsel.

Kristian og Joachim er begge allsidige privatlærere med en unik evne til å skape engasjement hos sine elever. Begge har lang erfaring innenfor sjakkundervisning, både for grupper og enkeltelever. Undervisningen tilpasses alltid dine ønsker, dine mål og ditt nivå.

Send oss en forespørsel

Dans


Har du danset i mange år og har lyst på et ekstra push som kan få deg opp på neste nivå? Eller har du aldri tatt en danseklasse i ditt liv, men har lyst til å lære noen kule moves eller akrobatiske triks som du kan brife med til vennene dine? Eller kanskje du driver med en annen sport, men trenger å jobbe med bevegelighet og fleksibilitet for å yte best mulig og unngå skader?

Vår privatlærer Synne har selv danset i mange år og kan hjelpe deg med å utvikle dine danseferdigheter uansett nivå og alder. Hennes dansededikasjonen fikk henne til å velge en utradisjonell retning, idet hun flyttet alene til Oslo i en alder av 16 år for å oppsøke det beste utdanningstilbudet innen dans. Synne studerer nå samtidsdans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun kan tilby private undervisningstimer innen jazz, moderne, ballett, hiphop og fysisk grunntrening (styrke og fleksibilitet).

Send oss en forespørsel