Privatundervisning for elever i grunnskolen

Et typisk undervisningsløp hos Ways of Knowing på grunnskolenivå starter med at privatlærer og elev har en innledende samtale for å bli bedre kjent. Her er hensikten å kartlegges elevens faglige nivå og kundens mål for undervisningen. Privatlærer og kunde blir i fellesskap enige om en plan for disponering av tiden de har til rådighet. Planen tar utgangspunkt i elevens forkunnskaper, faglige læreplanmål og eventuelle andre føringer som undervisningen må ta hensyn til. Vi har blant annet god erfaring med undervisning av elever med dysleksi.

Ved undervisning på grunnskolenivå er det spesielt viktig å foreta en grundig kartlegging av elevens læringsstil, slik at undervisningen kan gjennomføres på en engasjerende måte. Dersom eleven gis anledning til å tilegne seg kunnskap på «sin måte», vil eleven raskt oppleve den gode mestringsfølelsen, som vi mener er nøkkelen til læringsglede og faglig progresjon.

Ways of Knowing tilbyr undervisning i de aller fleste grunnskolefag. Nedenfor finner du et utvalg av våre fag, og fortvil ikke dersom du ikke finner ditt fag i listen. Kontakt oss, så forsøker vi å finne en god løsning for deg.

Vårt fagtilbudNorskMatematikkEngelskNaturfagSamfunnsfagFremmedspråkKRLEAndre fag