Vår faglige tyngde - din trygghet

Vår fagkunnskap skal være din trygghet som student. Med vår faglige bredde og dybde kan vi tilby deg faglig støtte innenfor de fleste studieretninger. Vi kan hjelpe deg enten du trenger noen timers gjennomgang av pensum før en eksamen, eller ønsker mer kontinuerlig oppfølging gjennom semesteret.

Våre privatlærere hjelper deg med dine faglige utfordringer, samtidig som vi gir deg tips for å optimalisere din studieteknikk underveis. Vi tilbyr også «on demand»-bistand til deg som fra tid til annen har konkrete problemstillinger som du trenger hjelp til, eller bare trenger en faglig sparringsparter for en kortere periode.

Topp kvalifiserte privatlærere

Alle våre privatlærere har meget gode akademiske resultater i fag de underviser i.

Relevant erfaring

Mange av våre privatlærere har erfaring med å undervise på universitetsnivå.

Skreddersydd undervisning

Vi velger alltid privatlærer som er best egnet for din læringsstil og ambisjonsnivå.

Prisgunstige undervisningspakker

Ways of Knowing tilbyr svært prisgunstige undervisningspakker for å kunne vekke faglig interesse og skape engasjement hos flest mulig.


Vi kan hjelpe deg med

Privatundervisning

Privatundervisning

Vi tilbyr tradisjonell privatundervisning for høyere utdanning i mange fag. Ta kontakt for å se om vi kan hjelpe deg med å nå målet ditt.

Send oss en forespørsel
Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Vil du ha en vurdering av arbeidet ditt? Ofte kan det være kjekt med noen "friske" øyne til å se over. Vi tilbyr faglig vurdering av arbeidet ditt.

Send oss en forespørsel
Språkvask

Språkvask

Trenger du hjelp til å forbedre grammatikk eller struktur i teksten din? Vi tilbyr skriveopplæring, korrektur og språkvask.

Send oss en forespørsel
Studieteknikk

Studieteknikk

God studieteknikk er avgjørende for å oppnå gode resultater. Klarer du å organisere deg og forbedre studieteknikken din, vil du lære mer på kortere tid.

Send oss en forespørsel