Målet vårt

Ways of Knowing har som mål å være din faglige støttespiller, uansett livssituasjon og type utfordringer du står overfor.

Skolesystemet er stadig gjenstand for debatt rundt landets kjøkkenbord og i politiske fora. På tross av våre myndigheters pågående storsatsing på skole og utdanning, opplever flere at skolesystemet ikke alltid strekker til. Mens noen elever føler at de «faller bakpå» eller mister motivasjon, opplever andre å bli understimulert i mangel på faglige utfordringer. Selv om det kan finnes forklaringer på hvorfor dette skjer, oppleves det utvilsomt som svært frustrerende for de berørte.

Ways of Knowing kan tilby deg skreddersydd undervisning på dine premisser, i de faser av livet hvor skolen alene ikke strekker til. Uansett faglig nivå, ambisjoner og mål for undervisningen, kan vi love at vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg!Vår undervisningsfilosofi

Vi mennesker tilegner oss kunnskap på mange ulike måter, og det finnes derfor ikke ett undervisningsopplegg som er ideelt for alle.

Hvordan mener du selv at du lærer best? Vi er overbevist om at du lærer best når du får tilegne deg kunnskap i ditt eget tempo, på din egen måte og på «ditt eget språk». Har du for eksempel noen spennende interesser som du brenner for? Fortell i så fall din lærer om disse, så forsøker han eller hun å tilpasse undervisningen deretter. På denne måten kan pensum få et lysere preg, og faget som du tidligere kanskje la for hat, blir barnemat.Kun de beste slipper gjennom nåløyet

For å kunne tilby best mulig undervisningstjenester til kundene våre, er vi avhengig av å tiltrekke oss de beste privatlærerne. Derfor tilbyr vi markedsledende betingelser og en rekrutteringsprosess som sikrer at kun de beste kandidatene slipper gjennom nåløyet:

Ansettelsesprosess

 1. Etter å ha mottatt søknad, vurderes kandidatens faglige kvalifikasjoner, for å sikre at kandidaten har relevant utdanning og praksis for å kunne jobbe som privatlærer. Alle våre privatlærere må ha meget sterke akademiske resultater i fag de ønsker å undervise i.
 2. Dersom kandidatens faglige kvalifikasjoner er tilfredsstillende, kaller vi inn vedkommende til intervju. Under intervjuet testes kandidatens formidlingsevne, kommunikasjonsegenskaper og pedagogiske evner. Under intervjuet blir vi bedre kjent med kandidaten og kandidaten blir bedre kjent med Ways of Knowing.
 3. Case-intervju avholdes enten som en del av det første intervjuet eller som et dedikert interjvu avhengig av hva som er mest hensiktsmessig. I dette steget testes kandidatens formidlingsevne i praksis ved å undervise i et avtalt tema.
 4. For våre kunders sikkerhet, må alle privatlærere i Ways of Knowing som skal undervise på grunnskolenivå fremvise gyldig politiattest.
 5. Vi tror ikke at alt vi gjør er perfekt, og vi tilstreber derfor alltid å finne smarte løsninger som gjør privatundervisningen vår enda bedre:
  • Våre privatlærere oppfordres til å kontinuerlig holde seg oppdatert på pensum de underviser i.
  • Våre privatlærere og kunder oppfordres til å fortelle oss om prosesser og deler av undervisningen som kan gjøres bedre.
  • Basert på tilbakemeldinger og forbedringspotensial som vi oppdager selv, oppdaterer vi regelmessig rutiner og veiledninger for vårt undervisningstilbud.

Møt noen av våre engasjerte privatlærereAnne, Elverum

Anne, Elverum

Anne er en blid og glad jente fra Elverum som digger å se mestringsfølelsen vokse frem hos sine elever!

Med sin allsidighet hjelper Anne deg gjerne til topps i samfunnsfag og psykologi, så vel som i matematikk og naturfag!


Vaclav, Oslo

Vaclav, Oslo

Vaclav er en engasjert og entusiastisk elev som går tredjeåret på Ullern videregående skole. Han hjelper deg gjerne med matematiske, fysiske og kjemiske utfordringer, så vel som tysk grammatikk.

Vaclav motiveres av å skape mestringsfølelse og dypere forståelse hos sine elever. Med sin pedagogiske tilnærming evner Vaclav å forklare pensum på en lettfattelig måte. Ofte med "aha-opplevelser" underveis, slik at frustrasjon erstattes med mestringsfølelse og læringslyst. Dette muliggjør effektiv læring og ikke minst fornøyde elever!


Camilla, Oslo

Camilla, Oslo

Camilla har lærerutdanning med fordypning i fagene norsk, samfunnsfag, RLE og kommunikasjon. Som underviser er hun engasjert, tålmodig og opptatt av å tilpasse undervisningen på best mulig måte til hver enkelt elev.

Camilla liker å formidle og hun har fått veldig gode tilbakemeldinger fra tidligere praksislærere og elever på arbeidet sitt.

Til daglig er hun masterstudent ved senter for Teknologi, innovasjon og kunnskap ved UiO. Studenttilværelsen gjør Camilla fleksibel med tanke på tidspunkt for privatundervisning.


Valentin, Oslo

Valentin, Oslo

Valentin besitter en enorm språk-, litteratur- og historiekunnskap, og han brenner for å formidle sin kunnskap på beste pedagogiske vis - til så mange som mulig!


Thanh, Oslo

Thanh, Oslo

Skal du jobbe eller studere i utlandet og må avlegge en TOEFL- eller IELTS-test? Eller ønsker du bare å forbedre engelskferdighetene dine? I så fall kan Thanh komme til unnsetning.

Thanh er utdannet engelsklærer med bred erfaring fra internasjonale selskaper og motiveres av å spre kunnskapen sin til flest mulig.


Kristian, Oslo

Kristian, Oslo

Som privatlærer og internasjonal mester i sjakk har Kristian lang undervisningserfaring, både for grupper og enkeltelever. Som foredragsholder har han dessuten ved flere anledninger skapt engasjement hos sitt publikum og bidratt til læringsglede.

Kristian er alltid klar for en ny utfordring, og han liker å hjelpe andre med å nå sine mål!


Christina, Trondheim

Christina, Trondheim

Christina er utdannet lektor fra NTNU i Trondheim med mastergrad i fransk, og historie som tilleggsfag.

Gjennom sitt utdanningsløp har Christina gjennomført praksis på videregående skole og i ungdomsskolen, med gode tilbakemeldinger fra både veiledere og elever.

Som lærer er Christina faglig engasjert, tålmodig og strukturert. Å få muligheten til å formidle sin kunnskap fra studiene til andre, er noe hun anser som svært givende.


Joachim, Oslo

Joachim, Oslo

Joachim er utdannet økonom fra OsloMet - Storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus) med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Tidligere har han også kompetanse tilsvarende årsstudium i geologi fra Universitetet i Bergen. Som underviser er han pedagogisk og tålmodig, opptatt av tilpassede aktiviteter ved å stille de riktige spørsmålene -og veldig motivert!

Joachim er en erfaren underviser, blant annet med lang erfaring innenfor sjakk hvor han holder tittelen Internasjonal Mester.


Dan Kristina, Trondheim

Dan Kristina, Trondheim

Dan Kristina kan med sin faglige allsidighet hjelpe deg med de fleste fag. Aller mest brenner hun likevel for å spre realfagenes glade budskap, og spesielt til barn og unge som ikke har "knekt koden" enda.

Når Dan Kristina ikke underviser eller studerer matematikk og fysikk ved NTNU, jobber hun med sin Youtube-kanal, som hun selv har bygget opp til å nå dagens 120.000 følgere.


Christina, Vadsø

Christina, Vadsø

Christina er lektor med master i norsk, fransk og historie som tilleggsfag.

Som lærer er Christina langt over gjennomsnittet opptatt av elevaktiviserende metoder i undervisningen, og hun har en lidenskap for lese- og skrivestrategier.

For Christina er det viktig å finne undervisningsmetoder som passer til den enkelte elev.


Birk, Oslo

Birk, Oslo

Trenger du eller noen du kjenner hjelp med spansk? Vår dyktige og tålmodige privatlærer, Birk, kan hjelpe deg i gang!

Til daglig studerer Birk spansk ved Universitetet i Oslo, hvor han får praktisere det spanske språket daglig. Når han ikke leser eller snakker spansk, produserer han musikk.


Ida, Arendal

Ida, Arendal

Ida er 27 år og fra Arendal. Hun er lektor med master i fransk og engelsk fra NTNU.

Jobber til daglig på videregående skole og har lang erfaring med undervisning.

Har jobbet som au pair i Frankrike og trives med å jobbe med formidling og ha nær kontakt med mennesker.