Kari Gjæver Pedersen

Kunne du tenke deg å skrive en bok? Trenger du kanskje å videreutvikle din tekstlige formidlingsevne? Eller ønsker du å løfte nivået på bedriftens rapporter, intranett-innlegg og utgående e-poster, slik at de faktisk blir lest? Da har vi kursene du trenger!

Ways of Knowings dyktige kursholder, Kari Gjæver Pedersen, arbeider med hele tekstfeltet, både som tekstforfatter, journalist, forfatter og kursholder.

Med sin allsidige bakgrunn og 25 års erfaring har Kari opparbeidet seg en unik evne til å skape språklig og tekstlig engasjement hos sine kursdeltakere. Hun kan med enkle grep trylle frem en interessant og lettlest tekst fra tung og grå faglitteratur, og dessuten sørge for at du blir i stand til å gjøre det samme.

Har din bedrift områder hvor skoen trykker litt ekstra? Eller har dere andre behov eller ønsker for kurset? Gi oss i så fall beskjed om disse, så ordner vi et skreddersydd kurstilbud for din bedrift.

Les mer om vårt kurstilbud, og se hva tidligere kursdeltakere har sagt nedenfor!

Egentlig har jeg lyst til å skrive en roman, men jeg tør ikke.

2 dager | 6600 kr per person | 50 % rabatt for studenter og kunstnere


Begynn å skrive. En kreativ kikkstart. Dette kurset er for deg som ønsker en kreativ forløsning. Her får du oppgaver og øvelser som åpner opp og viser deg ditt kreative og skrivende potensial.

Er du lei av jobbtekstene dine? Det er fordi du mangler en idè.

2 dager | 6600 kr per person | 50 % rabatt for studenter og kunstnere


Å, det var en skikkelig kjedelig overskrift. Den skal jeg sannelig lese. Det er jo ingen som tenker slik. (Da skulle det blitt mye lesing i landet.)

Akademisk språk er praktisk. Men ikke når du snakker til fjortiser. Eller oldiser. Eller alle oss andre.

2 dager | 6600 kr per person | 50 % rabatt for studenter og kunstnere


Hvordan formidle fagstoff på en god, riktig og spennende måte for leseren? Her går vi gjennom alle prosessene som gjør fagteksten til god formidling. (Kurset passer også for akademikere).